2001-07-06

La animale, femela selecteaza. Mascului o curteaza delicat si se impopotoneaza, tocmai pentru a fi remarcat. Femela este deci seful. Mascului este doar gardianul terenului. La oameni, femeile se impopotoneaza, iar barbatii aleg.

 

2001-07-06

X are un cap luminat; rotesc fluturii in juril lui.

 

2001-07-06

Nu exista orase cu nume de intelectuali; doar conducatori politici si militari.

 

2001-07-06

Pandora = toate darurile

 

2001-07-06

E o melodie despre NY; frumoasa, dar melancolica, un amestec de nostalgie, dar si insatisfactie. N-as fi inteles sentimentul pe care-l transmite, daca n-as fi vazut NY. Este sentimentul negrilor, care - dupa ce si-au atins obiectivul, adica au ajuns in NY - acesta i-a dezamagit. Ii pastreaza totusi, alaturi de insatisfactie, o amintire placuta, pentru ca acolo s-a consumat o parte din viata lui.

 

2001-07-06

Ruinele sunt dascali ai civilizatiei.

 

2001-07-06

Am ajuns din nou la partidul unic. De data asta pe bune, adica pe cale naturala si prin vot. PDSR a ramas singura forta politica reala, si devine din ce in ce mai unic, pentru ca din ce in ce mai multi arivisti se inscriu in PDSR pentru a profita de avantajele oferite de putere.

 

2001-07-06

Tineretul este la curent cu noutatile pentru ca tinerii comunica intre ei. Ei nu au deprins inca egoismul maturilor, care - in lupta pentru existenta, incearca sa-si valorifice pozita, pastrand secretul profesional. Pustii, in schimb, au tendinta sa se laude cu cunostintele lor.

 

2001-07-06

Ziceam ca lumea este gresit educata, in spiritul corectitudinii si bunatatii, desi natura umana este salbatica. Se pare ca aceasta deficienta este corectata: americanii nu stiu ce este cavalerismul, omenia, corectitudinea, etx., adica tot ceea ce era considerat nobil in societatea europeana iluminista.